Tilat

Voit kysellä tilojamme käyttöösi aukioloaikojemme ulkopuolella arkisin ja viikonloppuisin, esim. kokouksiin, juhliin, harrastustoimintaan tai muihin vastaaviin. Tilojen käyttö myös keskuksen aukioloaikoina ja pitempiaikaisesti esim. kurssien pitoon on myös mahdollista, mutta näistä on sovittava erikseen.

Tiloista Sininen Sali ja Kaisankammari ovat alakerrassa, joihin on pääsy pyörätuolihissillä. Muut tilat ovat yläkerrassa, jonne ei pääse pyörätuolilla. Tilavaraukseen pääset suoraan klikkaamalla tästä, tai puhelimitse toimistosta: 045 612 9779. Tilojen käyttökorvaukset/hinnaston näet tästä. Voit suurentaa kuvia napauttamalla/klikkaamalla.

Istumatilat noin 80 hengelle. Salissa on flyygeli, videotykki, tietokone, äänentoistojärjestelmä + 2 mikrofonia sekä piirtoheitin. Keittiö sijaitsee Kaisankammarin puolella.

Tilat noin 30 hengelle. Kodikas "olohuone" sisältää erilaisia antiikkisia pöytäryhmiä. Tilassa on piano. Ohessa keittiö sekä kaksi wc:tä (toinen inva-wc). Kaisankammari toimii päivisin avoimena kahvilana ja kohtaamispaikka kaiken ikäisille. Siellä voi järjestää kokouksia, tapaamisia, kahvitilaisuuksia yms.

Soveltuu kokouksiin sekä harrastustoimintaan. Tilassa kahvinkeitin, vedenkeitin sekä mikro. WC käytävällä. Max 20 hengelle.

Soveltuu mm. kokouksiin, juhliin, harrastustoimintaan. Istumatiloja ainakin 25 hengelle. Sieltä löytyy myös jääkaappi, pienkeittiö ja oma WC.

Kabinetin yhteydessä oleva viihtyisä, lämminhenkinen ja kodikas tila esim. kokouksiin tai pienimuotoiseen harrastustoimintaan. Tilaa noin 15-20 hengelle. Oma WC.

Varaa tiloja