Hyvinvointiakatemia

Hyvinvointiakatemia vastaa Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskuksessa järjestettävästä koulutuksista, luennoista ja tilaisuuksista. Sen tavoitteena on edistää henkistä hyvinvointia, tukea ihmisten henkistä kasvua, antaa vinkkejä mielekkään elämän taitojen hankkimiseen sekä lisätä ihmisten yleistietoutta että jakaa tietoa vapaaehtoisesta hyvinvointityöstä.

Hyvinvointiakatemian kaikille avoimet ja maksuttomat koulutukset ja luennot sekä monipuoliset opinto- ja harrastuspiirit tarjoavat kaikille keravalaisille ja myös ympäristökuntien asukkaille mahdollisuuden elinikäiseen oppimiseen.

Vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet ihmiset tarvitsevat tietoa toimintamahdollisuuksistaan samoin kuin väylän uuden oppimiseen ja uusien ideoiden tuottamiseen. Hyvinvointiakatemia antaa myös vapaaehtoisille vertaisryhmän, jossa voi tavata toisia samasta asiasta kiinnostuneita.

Jos sinulla on idea, jonka haluaisit toteuttaa kanssamme, esim. haluaisit alkaa vetämään omaa ryhmää tai pitää luentoja, ota yhteyttä toiminnanohjaajaan! Sähköpostilla toiminnanohjaaja@talkoorengas.fi, tai puhelimitse: 045 699 5858.

Hyvinvointiakatemian ohjelma

Ennen kevät- ja syyskauden alkua postitetaan Talkoorenkaan vapaaehtoisille ohjelmavihko, jossa on tulevan kauden tapahtumat sekä harrasteryhmien ajankohdat.

Ohjelman pdf-versiota voit tarkastella klikkaamalla kansikuvaa tai klikkaamalla tästä.

Mahdolliset muutokset ohjelmaan ja lisätyt uudet tapahtumat ilmoitetaan yleensä talkoorenkaan Facebook-sivuilla ja paikallislehdissä.

Kuluvan kauden ryhmätoiminta