Muu toiminta

Kahvila Kaisankammari

Kahvila Kaisankammari on talkoorenkaan tiloissa toimiva kahvila, josta löydät lämpimän kahvikupposen lisäksi myös itse paikan päällä tehtyjä leivonnaisia. Kahvila on avoinna pääsääntoisesti Talkoorenkaan aukioloaikojen mukaisesti, tarkat aukioloajat löydät yhteystiedot-sivulta. Tervetuloa kahville ja pullalle!

Huom! vain käteiskauppa!

Tarinatalo Tuutti

Tarinatalo Tuutti on Talkoorenkaan kirjoittajaryhmän oma sivu, jossa he julkaisevat kirjoituksiaan. Niitä pääset lukemaan tästä!: talkoorengas.fi/tarinatalotuutti

Nostalgia-projekti

Nostalgia- projekti on ollut kolmevuotinen vanhus- ja seniori-ikäisten yksinäisyydestä johtuvan syrjäytymisen kokemuksen ja masennuksen ehkäisyyn tarkoitettu RAY:n rahoittama hanke.

Projektin tuloksena syntyi ryhmänohjauksen opaskirja vanhusten kanssa työskenteleville, johon voit tutustua tästä.

Jos haluat tilata työkirjan itsellesi, soita numeroon 045 612 9779, tai lähetä sähköpostia osoitteeseen talous@talkoorengas.fi. Työkirjan hinta on 37€ + postituskulut. Voit myös tulla noutamaan työkirjan suoraan Vapaaehtoisen Hyvinvointyön keskuksesta.

Opiskelijayhteistyö

Peruskoulun yläasteen ja lukion oppilaille tarjoamme mahdollisuuden tutustua toimintaamme. Sosiaalialan opistoille ja ammattikorkeakouluille tarjoamme työharjoittelupaikkoja sekä mahdollisuuksia päättötyön tekemiseen. Kaupallisten aineiden opiskelijoille on tarjolla ATK- ja toimistotyöhön liittyviä työharjoittelupaikkoja.

Kysy tarkempia tietoja toiminnanjohtajalta.

Työllistäminen

Meillä on mahdollista työllistyä palkkatuella eri työtehtäviin, kuten toimistoon ja keittiöön. Meille voit myös hakeutua työkokeiluun ja työharjoitteluun.

Lisätietoja avoimista työpaikoista löytyy työvoimatoimistosta tai suoraan toiminnanjohtajalta.