Vapaaehtoisen hyvinvointityön keskuksen toiminta rahoitetaan hakemalla vuosittaista avustusta Keravan kaupungilta sekä Keravan ev.lut. seurakunnalta.

Meille tärkeä lisäpanos toimintakuluihimme tulee yhdistyksemme yritys- ja kannatusjäseniltä. Tutustu jäsenyysmuotoihimme ja valitse itsellesi sopivin jäsenyysmuoto sekä lue Talkoorenkaan säännöt.

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Mikäli et halua maksaa joka vuosi jäsenmaksuasi uudelleen, voit liittyä ainaisjäseneksi. Ainaisjäsenyys on voimassa koko elinikäsi. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö. Jäsenyyttä haetaan ja sen hyväksyy yhdistyksen hallitus. Jos sinulla on yritys, voit liittyä yritystukijaksi. Yrityskannatusjäsenyys on hyvä tapa osoittaa, että Sinunkin yrityksesi välittää. Kaikki jäsenmuodot paitsi ainaisjäsenyys ovat voimassa yhden kalenterivuoden.

Hinnat eri jäsenmuodoille ovat:
Kannatus- ja Varsinainen jäsen: 20€
Yritystukija: 30€ - 100€
Ainaisjäsen: 200€.


Voit myös tukea toimintaamme muilla tavoin. Järjestä tapahtuma tai tempaus. Haluaisiko yrityksesi järjestää tapahtuman, jonka tuotto osoitetaan Talkoorenkaan toimintaan? Ota yhteyttä ja kerro ideasi. Tai voit lahjoittaa tuotteita. Jääkö esim. yritykseltäsi koneita ja laitteita, papereita tai muuta toimintaa tukevaa tarpeellista! Ota yhteys toimistoon ja tarjoa meille.

Jos siis haluat tukea toimintaamme ja liittyä jäseneksi, voit valita maksutavaksi joko tilisiirron tai maksaa suoraan verkossa luottokortilla tai PayPalilla painamalla alla olevia nappeja.

Maksettuasi ja jäsenlomakkeen täytettyäsi saat jäsenkortin, joko postitettuna tai voit tulla myös hakemaan sen itse.
Takaisin etusivulle

JÄSENLOMAKE

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia!

Jäsenmuoto *

Maksutapa *

Tilisiirto
Paypal/Luottokortti

Nimi / Yritys *

Sähköposti *

Puhelin

Osoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

Vapaamuotoinen viesti


Virtuaaliviivakoodi verkkopankkia varten:Haluan jäsenkorttini postissa
(jos ei, haen itse paikan päältä)