Kirjoittaudu 

Luento: Astmaatikon liikunta-ilta

Kuvaus: Kahvila aukeaa klo 17.30. Sitovat ilmoittautumiset 26.2 mennessä Vantaan ja Keravan yhdistykselle joko s-postitse vantaanallergiayhdistys@gmail.com tai 09 823 1600.

Astmaatikko, haluatko kuulla vinkkejä sinulle sopivaan liikuntaan? Tule kuuntelemaan tietoa liikunnan ja astman yhdistämisestä sekä jumppaamaan itsesi vetreäksi.

Illan aikana käydään läpi liikunnan hyötyjä astmaatikolle ja mahdollisia liikunnan aiheuttamia ongelmakohtia. Lisäksi pohditaan aloittelijalle sopivia liikuntamuotoja ja kauemmin liikuntaa harrastaneiden henkilöiden monipuolista liikkumista. Tapaamisessa tehdään kevyitä ja helppoja liikkuvuusharjoituksia, jotka ovat kaikille sopivia. Varaa mukaan joustavat vaatteet (löysät housut ja t-paita) niin liikkeitä on helpompi kokeilla.

Osallistujat saavat kotiin vietäväksi monisteen tärkeistä lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteista. Tapaamiseen osallistuneiden kesken arvotaan pieni palkinto. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus tutustua Vantaan ja Keravan Allergia- ja Astmayhdistyksen toimintaan. Olitpa aloittelija liikunnan suhteen tai jo kauemmin liikuntaa harrastanut astmaatikko, olet tervetullut tilaisuuteen! Allergia-, iho- ja astmaliitto järjestää liikuntaillan yhdessä Vantaan ja Keravan Allergia- ja astmayhdistyksen kanssa Maksuttoman liikuntaillan ohjaa Allergia-, iho- ja astmaliiton liikuntasihteeri Marianna Suonpää.
Location: Sininen sali, Kaisa
Pvm: Keskiviikko, 28.2.2018
Klo: 18:00-19:30 EST
Kesto: 1 tuntia 30 minuuttia
Tärkeys: 5-Normaali
Saantioikeus: Julkinen
Luonut: talkoo
Päivittänyt: Tiistai, 23.1.2018 10:36 GMT